Que afavoreixi el creixement i que garanteixi efectes beneficiosos a llarg termini.
En una sessió molt dinàmica i entretinguda de l'escola de pares, la nutricionista Natàlia Egea ens va donar les claus que defineixen una alimentacio saludable i ens va explicar pautes tan senzilles de seguir com que a l'hora d'anar al mercat, comprem aliments i no productes. És a dir verdures, peix, ous, llegums com més naturals, millor, i no productes que són molt atractius perquè són fàcils de preparar, o van embolcallats en mil colors, però que inclouen tot un seguit de conservants i colorants que no ens fan cap falta. Sabíeu que un iogurt de sabors o amb fruita porta una cullerada sopera de sucre afegit? I que aquest sucre de més no ens aporta res de bo?
A l'hora de preparar els àpats hem d'intentar que tot el que ens menjarem entri en un plat -encara que després per comoditat ho repartim en dos- i que d'aquest plat, la meitat han de ser verdures i hortalisses, un quart de pasta, patates o arròs i l'altre quart la proteïna, és a dir carn, peix, ous o llegums. I per saber com ha de ser de gran el tall que posseu en aquest quart, mireu les mans dels vostres fills. La mida us la donarà la palma de la seva mà.
Voleu saber més? Doncs no deixeu de veure la conferència.
Gràcies Natàlia i gràcies a tots els que amb les vostres preguntes vau fer més interessant encara la sessió