top of page

Màgic Line

Des de l'any 2015, les famílies del Villena ens mobilitzem per les persones en situació vulnerable, participant a la Barcelona Màgic Line, la caminada solidària que organitza l'Obra Social Sant Joan de Déu per recollir fons amb què finançar els seus programes.

 

Una jornada en què equips formats per alumnes, pares, mares, amics i professors de l'escola gaudim de moltes maneres; el mateix dia de la caminada, coneixent i compartint estones divertides amb altres famílies i també els dies abans, pensant què farem per assolir el repte econòmic solidari. Hem fet samarretes, mercat de segona mà, ganxet, jugat a futbol, bàsquet i pim-pong Alumnes de l'escola han treballat com a voluntaris per a l'organització. Ja només ens falta caminar un tram de més de 10 Km.. però no trigarem!

*Per cada donatiu de

amb aquest formulari

10€

WhatsApp Image 2018-02-25 at 10.26.02
BML (14)
BML (13)
MATÍ SOLIDARI
BML (12)
BML (1)
BML (8)
IMG_20180120_090824
WhatsApp Image 2018-02-25 at 22.33.17 (2)
Què és la Magic Line?

La Magic Line és la mobilització solidària en favor de les persones que es troben en situació vulnerable que organitza Sant Joan de Déu.

A qui ajudem?

Des del 2014 s’han recaptat més de 600.000€ que han fet realitat programes com: ajuts socials, pisos d'inclusió, teràpies complementàries, cooperació internacional i recerca.

Esport amb valors

La Magic Line és un esdeveniment esportiu de transformació social a través de la promoció de valors com: solidaritat conscient i responsable, el destí de la captació, inclusió, criteris ètics, estil de comunicació, reconeixement entre entitats.

Voleu una samarreta solidària? Per 10 euros (5€ per cobrir costos i 5€ de donatiu a Sant Joan de Déu) tindreu la vostra. Ompliu el formulari de la dreta, trieu talla i reserveu-la vostra.

*Fins al límit d'existències.

bottom of page