top of page

Begoña Bover i Montserrat Cabrero, al CONSELL ESCOLAR

Begoña Bover va ser escollida a les eleccions fetes el passat 24 de novembre. Tanmateix, la nova Junta ha decidit per unanimitat confiar a Montserrat Cabrero la representació de l’AMPA en el Consell. Volem agrair la participació de tots els pares i mares que vau fer l’esforç d’anar a votar el passat dilluns, dia 24. Per decisió vostra, la Begoña Bover (mare de segon de primària i P4B) ocuparà a partir de dimecres vinent una de les tres places reservades a les famílies en el Consell Escolar.

A més l’AMPA té dret a tenir una plaça pròpia al citat consell, un lloc que per decisió unànime de la Junta ocuparà Montserrat Cabrero (mare de primer i P3).

A totes dues i a la resta de nous membres del Consell Escolar els desitgem una bona legislatura.

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page