top of page

Nova Junta i molta feina per fer

L’Assemblea General celebrada dimecres 26 de novembre va aprovar els objectius de treball per al curs 2014/15, i la composició de la nova Junta Directiva.

Jordi Macarrilla i Soledad Domínguez són els nous President i Vicepresidenta de l’AMPA en substitució de Gemma Domènec i Marisol Casado. La fins fa uns dies presidenta va presentar la seva renuncia, per motius personals, i no continuarà a la Junta. Sí manté el seu compromís, Marisol Casado, que passa a ser vocal. Tant a l’una com a l’altre, els agraïm tota la feina feta en la seva etapa anterior.

Pel que fa a la resta de la Junta, repeteixen la major part dels vocals que ja hi havia el curs passat, i ens alegra molt explicar-vos que tenim algunes noves incorporacions, de pares i mares que arriben amb moltes ganes.

IMG_4285.JPG

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page