top of page

Caminada solidària Sant Joan de Déu

No cal tenir una gran forma física. Només són indispensables les ganes de passar una bona estona i, a més, per una bona causa!

BML-slogan.png

El pròxim 1 de març es celebra una nova edició de la Barcelona Màgic Line, una cursa solidària no competitiva que organitza l'Obra social de Sant Joan de Déu per sensibilitzar i recollir fons per alguns dels seus programes de recerca i atenció a les persones més vulnerables.

Pensem que pot ser una bona activitat per fer en família i amb la família del Villena. Per participar cal inscriure un grup d'entre 3 i 25 persones i fixar-se un repte solidari i esportiu. Què us sembla si ho parleu amb les famílies de la classe o amb els amics i feu un grup que porti el nom del Villena a la cursa? També us podeu apuntar amb nosaltres. Els membres de la Junta Directiva de l'AMPA ja hem inscrit dos equips amb les nostres famílies i mascotes, però ens agradaria no anar sols. Us animeu??

Hi ha dues maneres de participar:

CAMINANT!

Deixa'ns les teves dades. Ens posarem en contacte amb tu per integrar-te en algun dels nostres equips. Hem triat el recorregut mínim de 10 km. Inscriure un equip suposa fer una aportació solidària inicial de 30 euros, així que compteu que haureu de posar 2 euros per cada persona inscrita. Teniu fins al 16 de febrer per decidir-vos, sempre que no s'exhaureixin abans les places.

ECONÒMICAMENT!

També pots participar fent una aportació econòmica entrant a la web barcelonamagicline a l'apartat "Donatius". Busca els equips del Villena -AMPA Villena 1 i AMPA Villena 2- i ajuda'ls a assolir el seu repte solidari.

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page