top of page

Ja sóm 6 equips!!!!

A més dels dos equips que ha inscrit l'AMPA, altres quatre equips portaran el nom de l'escola a la Barcelona Màgic Line, la cursa solidària que es farà el pròxim 1 de març.

Famílies de la classe de P3B d'una banda i de primer de l'altra han inscrit equips propis, i un nombrós grup de mestres i personal d'administració de l'Escola també s'han decidit. A més de caminar junts, els 6 equips s'han fixat un repte solidari ambicios: aconseguir entre tots una suma total de 600 euros que es destinaran a finançar programes socials de l'Obra Social de Sant Joan de Déu. Els que encara no us heu decidit, no badeu! La idea és sobretot passar un dia divertit i compartir-lo amb altres famílies de l'escola. Hi ha diferents maneres de participar:

CAMINANT

Anima a la teva classe i féu un grup propi, que haureu d'inscriure a la web de la Barcelona Magic Line. O afegeix-te en algun dels equips de l'AMPA. Hem triat el recorregut mínim de 10 km i la idea és anar amb els nens. Inscriure un equip suposa fer una aportació solidària inicial de 30 euros, així que compteu que haureu de posar 2 euros per cada persona inscrita. Teniu fins al 16 de febrer per decidir-vos, sempre que no s'exhaureixin abans les places.

ECONÒMICAMENT

També pots participar fent una aportació econòmica entrant a la web barcelonamagicline a l'apartat "Donatius". Busca els equips del Villena i ajuda'ls a assolir el seu repte solidari.

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page