top of page

Jocs multimèdia: una eina...educativa?

L'Imma Marín es presenta al seu blog com una dona, mare de família i emprenedora, especialitzada en l'educació i la comunicació mitjançant el joc. Potser perquè va néixer una nit de reis o potser perquè és la presidenta a Espanya de l'Associació Internacional pel Dret dels infants a jugar, l'Imma és una ferma defensora del joc i de les seves possibilitats educatives. I d'això parlarem a la propera sessió de l'escola de pares:

El pròxim dimarts dia 24, a les 17.15 h l'Imma Marín vindrà a l'escola a parlar-nos dels jocs multimèdia. Perquè agraden tant als nens (i als adults)? Hem de renegar d'ells? Hem de fomentar-los? Limitar-los? Quins són els beneficis i els riscos del nou entorn de joc que suposa internet? Defensors i detractors de les pantalles i les tauletes, sou tots benvinguts a una sessió que estem segurs no ens deixarà indiferents. Per anar obrint boca us deixem enllaços a alguns articles de o sobre l'Imma.

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page