top of page

Primer repte aconseguit. Ajuda'ns a assolir el segon!!

Un cop garantit que el pròxim 1 de març hi haurà una nodrida representació de l'escola i les famílies a la caminada solidària que organitza Sant Joan de Déu, necessitem el vostre ajut per aconseguir que tots els equips superin amb escreix els seus reptes solidaris. Ja has fet la teva petjada al mapa que hi ha a la porta?

A la porta de vidre on es fa l'entrada i la sortida dels alumnes d'infantil i primària, hem penjat un mapa amb el recorregut que els sis grups del Villena faran a la Barcelona Màgic Line. Us convidem a què feu la vostra aportació econòmica a la guardiola que trobareu al costat del mapa.

Una petjada, un euro

Si no veieu ni una cosa ni l'altra, demaneu-los a la persona que hi hagi a la porta fent l'entrada o la sortida. Quantes vegades serem capaços de completar el recorregut?

Una samarreta, tres euros

Us animem també a contribuir a la iniciativa de l'Escola per incrementar l'aportació solidària de l'equip de mestres i personal del centre. A secretaria podeu comprar samarretes del 75 aniversari, sabent que els 3 euros que pagareu per cada una d'elles, es donaran íntegrament a l'Obra Social de Sant Joan de Déu. Aneu a buscar aviat la vostra, perquè ja no queden ni de tots els colors ni de totes les talles!!

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page