top of page

Gràcies, gràcies, gràcies

És difícil resumir en unes ratlles com estem de contents per la jornada que vam compartir diumenge a la Barcelona Magic Line. Però no ens podem estar de donar-vos les gràcies a tots per l'alta participació en la caminada -oficialment érem 126 inscrits, però a l'hora de la veritat vam ser molts més els que vam recórrer els 10 kilòmetres que ens havíem marcat com a repte esportiu-. Gràcies també per la vostra complicitat i GENEROSITAT, així, en majúscules. La suma de les donacions aconseguides pels sis equips de l'escola, comptades les aportacions directes al web de la BML, el que vam recollir el mateix dia de la caminada i a la guardiola i la venda de samarretes, és de 1490 euros. I encara un tercer agraïment: a tots els nens que vau participar de tot plegat sense entendre del tot de què anava aquella festa. Sou tots uns campions!!!

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page