Gràcies, gràcies, gràcies

És difícil resumir en unes ratlles com estem de contents per la jornada que vam compartir diumenge a la Barcelona Magic Line. Però no ens podem estar de donar-vos les gràcies a tots per l'alta participació en la caminada -oficialment érem 126 inscrits, però a l'hora de la veritat vam ser molts més els que vam recórrer els 10 kilòmetres que ens havíem marcat com a repte esportiu-. Gràcies també per la vostra complicitat i GENEROSITAT, així, en majúscules. La suma de les donacions aconseguides pels sis equips de l'escola, comptades les aportacions directes al web de la BML, el que vam recollir el mateix dia de la caminada i a la guardiola i la venda de samarretes, és de 1490 euros. I encara un tercer agraïment: a tots els nens que vau participar de tot plegat sense entendre del tot de què anava aquella festa. Sou tots uns campions!!!

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau