top of page

Fem créixer en UalaVí

La comissió de socialització de llibres ja treballa per tal que el projecte de socialització de llibres que vam posar en marxa al setembre continuï creixent. Per això, hem convocat a les famílies de 3r de primària i de P5 a dues reunions, que es faran els pròxims dies 19 (3r Primària) i 26 de març (P5), per explicar-los com funciona el projecte de socialització, al que els seus fills i filles es poden incorporar a partir del curs vinent. El fet que, el pròxim mes de setembre, s'incorporin els alumnes que ara estan finalitzant l’etapa a infantil forma part del creixement natural del projecte. Però volem intentar, si trobem la complicitat necessària per part de les famílies, que la socialització arribi a més cursos, més ràpidament i que el nostre guardià dels llibres, en UalaVí tingui el doble de feina.

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page