top of page

La caixa dels inventors ja és a l’escola

Des de principi de curs teníem ganes de, en nom de totes les famílies, fer un regal als alumnes de l’escola. Ens seduïa la idea de trobar algun element que constituís alhora una il·lusió i un repte i després de buscar una mica vam trobar…THE INVENTOR'S BOX.

L’inventor’s box és una proposta educativa del Museu dels invents de Barcelona que vol estimular la curiositat, la creativitat i la capacitat inventiva dels alumnes de tots els nivells educatius. No es tracta d’ensenyar-los a reproduir el procés que va portar Edison a inventar la bombeta, o a Steve Jobs a crear l’iPhone, sinó fer-los experimentar l’actitud amb què, tant l’un com l’altre, es van posar a crear. Després de consultar-ho amb l’equip directiu de l’escola, hem comprat una Inventor’s box que servirà perquè els alumnes de secundària i infantil hi treballin de manera conjunta. Si mireu al web del Museu dels invents, podreu veure amb detall què hi ha dins la caixa. La gran pregunta és: què en trauran els nostres fills i filles?

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page