top of page

Víctor Küppers a l'escola de pares (i fills)


Necessitem entusiasme! Per estudiar, per fer la feina i sobretot per dur a bon port l'empresa més important que pares, mares i també fills tenim a les mans: la nostra família. Els que han sentit parlar Victor Kuppers diuen que les seves conferències són una injecció d'entusiasme en tota regla, un "xute" positiu, en diu ell. Vine a la propera escola de pares (i fills) a escoltar aquest empresari i formador que de ben segur et farà canviar algunes idees preconcebudes.

Dijous vinent, dia 16, a les 19,30 h a la Sala d'actes de l'escola. Organitzeu-vos per venir. Citant de nou en Víctor, "El més important a la vida és que allò que és més important, sigui el més important".

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page