top of page

La farem grossa!

Com ja sabeu el pròxim dissabte 16 de maig celebrem la Festa Major del Villena. Escola i AMPA hem treballat plegats per preparar un programa d'activitats del que esperem que gaudim tots plegats. Farem esport, a partir de les 10 del matí amb la cursa i els partits de futbol, i durant tot el dia al rocòdrom que estarà instal·lat al pati. Traurem la nostra vena artística, per imaginar un pati al fons del mar. Hi haurà màgia, música, balls, totes les activitats que diferents grups d'alumnes estan preparant i per sobre de tot, l'oportunitat de passar un GRAN DIA EN FAMÍLIA. Ja sabeu que els alumnes de batxillerat s'encarregaran del bar i que podrem fer dinar de pícnic al menjador de l'escola. Recordeu passar per la secretaria de l'escola per comprar els tickets. Són 1'5 euros per persona, que serviran perquè els alumnes de tercer de l'ESO comencin a fer guardiola per al seu viatge. A canvi, ells recolliran el menjador i se'n cuidaran dels més petits mentre fem el cafè.

ENS DONEU UN COP DE MÀ? Per fer possible totes les activitats, necessitaríem que alguns pares i mares ens doneu un cop de mà en les següents franges horàries. 3 persones de 16.00 a 17.00 h 1 persones de 17.00 a 18.00 h 2 persones de 18.00 a 19.00 h Envia'ns un correu dient-nos a quina hora et va més bé a ampa@ampavillena.cat Us animeu a dedicar-hi una estoneta?

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page