top of page

Més de 460 llibres


Moltes gràcies a totes les famílies que ens heu ajudat a fer més gran el nostre banc de llibres socialitzats. Al llarg de la setmana hem recollit més de 460 exemplars d'alguns dels títols que els nens de tercer i quart de primària llegiran el curs vinent.

Nosaltres encara no fem vacances!!

En els pròxims dies revisarem, netejarem i posarem a punt tots aquests exemplars; ja hem fet la comanda dels que ens faltaran per a completar els lots que necessitem de cadascun d'ells. Així que continueu atents a les novetats perquè a finals de juny o principi de juliol necessitarem mans per etiquetar i folrar tots aquests llibres. Si algú per la raó que sigui encara ens ha de donar els llibres, escriviu-nos un mail a llibres.villena@gmail.com o al mail de l'AMPA.

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page