top of page

Nou curs, nous reptes


Comencem el curs amb les piles ben carregades i amb moltes ganes de continuar implicant-nos en l'educació dels nostres fills. Volem donar la benvinguda a totes les famílies que comencen enguany a l'escola i animar-vos a tots, els nous i els veterans, a participar en les activitats que us proposarem. La primera reunió de la Junta de l'AMPA serà dimarts vinent 15 de setembre, a les 20 h al mateix centre. Com sempre, sou benvinguts. És important també que aprofiteu les reunions informatives d'inici de cada curs per decidir qui serà el del·legat o delegada de cada classe. No suposa gaire feina i en serveix a tots per assegurar una bona comunicació entre la Junta i les famílies. Ens podeu fer arribar el nom de les persones voluntàries per fer aquesta feina escrivint-nos a ampa@ampavillena.cat

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page