top of page

Tenim ganes de BML

El passat dimarts 20 d'octubre es van obrir les inscripcions per participar en la BML 2015, la caminada solidaria que organitza l'Obra Social de Sant Joan de Déu per recollir fons. Amb això finança programes de suport per a persones en situació de vulnerabilitat.

La caminada es farà el proxim 28 de febrer, però atesa la fantàstica experiència de l'any passat no volem fer tard. Penseu que l'organització limita el nombre total de participants i que en només 5 dies ja s'han inscrit més d'un miler de persones. Per això ja hem inscrit 6 equips que portaran el nom de l'escola i ara necessitem omplir aquests equips. Qui s'apunta?

El nostre objectiu és doblar el nombre de participants i la recaptació assolida l'any passat, així que no us ho penseu gaire i escriviu-nos per tal que us incorporem a un dels equips. No ho hem dit encara, farem l recorregut mínim de 10 kilòmetres, més que suficient per passar un bon dia i assequible per a tothom -i si no us ho creieu, pregunteu als campions de la classe de P3 de l'any passat!!

Envieu-nos un correu i incorporeu-vos a un dels equips. Com ja vam fer l'any passat, cada persona haurà de posar dos euros per cobrir les despeses d'inscripció i començar a fer guardiola per assolir també el repte solidari.

També podeu participar fent una aportació econòmica a la web de la BML. Busca els equips del Villena i ajuda'ls a assolir el seu repte solidari.

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page