top of page

Motius per seguir treballant


Als pares que venen per primera vegada a una reunió de la Junta directiva de l'AMPA - aprofitem per donar les gràcies a tots els que us vau incorporar a la reunió d'octubre- sempre els advertim que en aquest tipus de trobades, acostumem a parlar més dels temes que ens preocupen que de les coses que funcionen. Però tots necessitem de tant en tant que els altres ens diguin quines coses estem fent bé, pel que això suposa d'injecció d'energia. Així és com llegim el resultat de l'enquesta que us vam passar a finals de curs passat. A més de valorar la nostra feina, a les vostres respostes ens vau fer arribar un nombre important de suggeriments i comentaris sobre diferents aspectes del dia a dia de l'escola. Comentaris que hem fet arribar en la seva totalitat a la direcció del centre i que nosaltres tindrem molt en compte a l'hora de definir els objectius d'enguany. Gràcies a tots per participar!

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page