top of page

Comença el recapte d'aliments


En nom de totes les famílies, aquesta tarda hem portat a l'escola la compra que hem fet per contribuir al recapte d'aliments que organitzen tres entitats d'Esplugues -Càritas, Creu Roja i l'Associació Cristiana d'ajuda social Vida- amb l'ajut de l'Ajuntament. Hem comprat llet, oli, cereals per esmorzar, farina i sucre entre altres aliments, per fer una bona base al contenidor que hi ha instal·lat al primer pis del centre. Ara cal que totes les famílies, de manera particular, ajudem a omplir-lo. Recordeu que tenim de temps per a fer les nostres aportacions fins al pròxim 4 de desembre.

Ah! I moltes gràcies als alumnes que ens heu ajudat a entrar les bosses. La veritat és que n'hi havia unes quantes.

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page