top of page

129 i sumant

A hores d'ara ja som 129 les persones inscrites oficialment per participar en la BML, la caminada solidària que organitza l'Obra Social de Sant Joan de Déu. Hi ha 6 equips que portaran el nom de l'escola en una jornada en què es tracta sobretot de passar-ho bé, compartir vivències amb altres famílies de l'escola i contribuir a una bona causa. Els que encara no us heu decidit, no badeu! Teniu dues maneres de participar

Integreu-vos a un equip Només heu d'enviar un mail a ampa@ampavillena.cat indicant nom i cognoms, DNI, data de naixement i mail de contacte de cada una de les persones que vulgueuparticipar Ajudeu-nos a assolir el repte solidari

Ja sabeu que, a més d'arribar a la meta després de 10 kilòmetres de caminada, cada equip ha d'assolir un repte solidari. Ajuda'ns fent una aportació econòmica

Dóna a l'equip 2

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page