top of page

Maria Ventura, nova tresorera


L’Assemblea General celebrada el passat dimarts 1 de desembre va aprovar els comptes corresponents al curs 2014/15, el pressupost inicial per aquest curs -en què hem decidit mantenir la quota de l'AMPA en 15 euros per família i any- i els objectius de treball de les diferents comissions. Tanmateix es va confirmar l'elecció de Maria Ventura com a nova tresorera de l'AMPA, responsabilitat que la Maria ja exercia en funcions des de fa uns mesos.

Pel que fa a la resta de la Junta, Javier Paredes va ser reelegit per unanimitat com a secretari per un període de dos anys. Jordi Macarrilla i Soledad Domínguez continuen com a president i vicepresidenta respectivament, i també repeteixen la majoria de vocals del curs passat. Als que per motius diversos han decidit donar-se de baixa, gràcies per la bona feina feta fins ara i ja sabeu que podeu tornar quant vulgueu. Mai no sobren ni les mans ni les idees.

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page