top of page

És el que volem ensenyar-los?


Gairebé tots els que portem o recollim als nostres fills en cotxe -també qui escriu aquestes paraules- hem aparcat alguna vegada en l'espai reservat a l'autobús, hem parat "només un minut" en doble fila per deixar baixar o pujar algú o hem fet quatre maniobres per canviar de sentit i estalviar-nos una volta de ¿1 minut?

Volem compartir amb vosaltres la reflexió que una família ens ha fet arribar, una reflexió que ens hauria de fer pensar a tots plegats.

"S'ha d'abordar el problema i el mal exemple que donem als nostres fills amb les actituds incíviques que, a més, són arriscades: canvis de sentit davant del col·legi, ocupació de l'espai del transport col·lectiu, interrupció desinhibida del trànsit, circulació dels petits entre vehicles... No podem esperar a tenir un accident per intervenir sobre aquesta qüestió".

La Junta fa seves les paraules d'aquesta família. Tots estem d'acord que la mobilitat milloraria molt si l'Ajuntament obris els carrers tancats al voltant de l'escola, però això no és raó perquè nosaltres no actuem de manera cívica. Tenim una responsabilitat respecte a on deixem el cotxe, com el deixem i també respecte del panorama que es troben els alumnes -companys dels nostres fills- que venen a l'escola en transport públic i han de baixar del bus i passar per entre els cotxes per arribar a la vorera.

Segur que tots plegats ho podem fer millor.

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page