top of page

Ens veiem diumenge a la BML


Ja està tot a punt per la caminada solidària que organitza l'Obra Social de Sant Joan de Déu per recollir fons i, alhora, visibilitzar el treball que es fa tot l'any per ajudar a persones en risc d'exclusió. Per tots aquells que us heu inscrit en algun dels equips de l'escola o els que vulgueu acompanyar-nos una estona, us detallem el com i el quan: L'organització ha decidit que hem de sortir a les 10 h del matí des de la Font de Montjuïc. Per tant, ens trobarem a les 9.45 h a la plaça de Carles Buïgas, just al costat de la font màgica. Els capitans entregaran als integrants dels seus equips els mocadors de coll que ens identifiquen com a participants de la caminada i que enguany, ens donen dret a entrar de franc a 5 museus de la muntanya de Montjuïc. Després ens farem la foto de família, a 200 metres de la sortida i muntanya amunt! La idea és caminar plegats, però respectant el ritme de cadascú. Per això, hem fixat un punt de reunió a mig camí. Cap a la una ens trobarem per dinar plegats -cadascú decideix i prepara el seu menú- a la plaça de la Sardana. I després de dinarr continuarem camí fins a la plaça de la Catedral, on podrem fer-nos la foto oficial de la BML i gaudir del concert que ha preparat l'organització. Actuaran, entre d'altres, Blaumut, La Pegatina o Marc Parrot

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page