top of page

Les famílies volen millores al transport públic


Una mica més de 200 famílies van respondre a l'enquesta sobre mobilitat que hem lliurat ja a l'Ajuntament d'Esplugues per tal que tinguin en compte les nostres necessitats i suggeriments a l'hora de proposar a l'Entitat Metropolitana del Transport possibles millores en l'actual oferta de transport públic al voltant de l'escola. La majoria de famílies que van respondre a l'enquesta tenen els fills a primària (55%), però també va haver-hi una alta participació de pares i mares d'infantil (37'7%) i secundària (33'3%). Per arribar a l'escola les famílies utilitzem majoritàriament el transport privat, tot i que molts fem algun dels trajectes en transport públic. I un 50% dels que van participar a l'enquesta tenen clar que reduirien l'ús del cotxe privat si hi hagués una oferta més amplia d'autobusos. En concret, hi ha coincidència a l'hora de demanar que algunes de les línies de bus que connecten Barcelona amb el Baix Llobregat, com ara el 67, el 68 o el 78 tingin alguna parada addicional, a prop de l'escola. I són molts els que també demanen que les línies que ja passen davant del Villena, com ara l'EP1, l'EP2 o el JM augmentin la seva freqüència de pas coincidint amb l'horari d' entrada i sortida de l'escola, i ajustin els seus horaris en la franja de migdia, per facilitar els desplaçaments als alumnes que van a dinar a casa. Podeu consultar l'informe que hem lliurat al regidor d'urbanisme d'Esplugues aquí.

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page