top of page

A on van a parar els diners de la BML


L'obra social de Sant Joan de Déu va presentar el passat dimecres els 26 projectes i programes d'atenció a col·lectius vulnerables que es beneficiaran dels 232.454 euros recaptats a la darrera edició de la BML.

Quan us animem a participar de la caminada solidària, insistim molt que es tracta de passar un dia divertit en família però que també són molt importants les donacions econòmiques, que en aquest cas per exemple, serviran per mantenir el programa de suport als infants amb malalties cròniques d'alta complexitat, ajudar a les víctimes del terratrèmol de l'Equador o finançar entitats que donen suport a persones grans en situació de vulnerabilitat. Teniu aquí el detall de les quantitats assignades a cada projecte. Us ho perdreu l'any vinent?

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page