top of page

A l'espera de les millores

Fa uns dies ens vam posar de nou en contacte amb l'Ajuntament d'Esplugues per saber què se n'ha fet de l'enquesta sobre el transport públic que les famílies de l'escola vam contestar. Tractàvem, a petició del mateix ajuntament, de fer un dibuix el més aproximat possible de l'ús que fem de les línies de bus que comuniquen amb l'escola i de les mancances que detectem en horaris, frequències o línies. El primer tinent d'alcalde i responsable de l'àmbit de territori i sostenibilitat, Eduard Sanz ens ha respost que la informació que els vam facilitar els resulta -"molt valuosa" i que la prenen en consideració "per intentar millorar dintre del possible l'accessibilitat a l'escola". Vam aprofitar també per reiterar la petició que a les parades de bus que donen servei a l'escola es col·loquin marquesines, per tal de protegir de la pluja els alumnes i les famílies que s'esperen. Confiem que a la tornada de vacances, poguem gaudir d'alguna de les millores.

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page