top of page

Com canviarà l'entorn de l'escola?


L'Alcaldessa d'Esplugues, Pilar Díaz i el regidor d'urbanisme, Eduard Sanz protagonitzaran dimecres 9 de novembre una sessió especial de l'escola de pares i mares, que té per objectiu que totes les famílies puguem conèixer de primera mà quins són els canvis previstos en els mesos vinents a l'entorn de l'escola, ara que definitivament es reactiven els plans d'urbanització aprovats fa anys.

Fa uns dies, la junta de govern de l'Ajuntament d'Esplugues va donar llum verda a les dues primeres llicències d'obres per iniciar els treballs de construcció d'un nou centre comercial i d'una primera promoció d'habitatges en la mateixa àrea en què s'ubica la nostra escola. Podeu veure aquí i aquí com s'han fet ressò els mitjans tant de la notícia, com de la reacció contrària d'alguns veïns d'Esplugues. Voleu saber com l'inici de les obres pot afectar el funcionament de l'escola i la mobilitat a la zona? Us interessa conèixer si l'Ajuntament ha tingut en compte l'opinió de les famílies i millorarà l'actual oferta de transport públic?

Us esperem dimecres 9 de novembre, a partir de les 17,15 h a la Sala d'actes de l'escola. És el moment de dir la nostra!

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page