top of page

Eleccions al consell escolar


Entre finals de novembre i primers de desembre, totes les escoles i instituts de Catalunya celebraran eleccions al consell escolar. Aquest òrgan de participació, en el que estan representats els titulars del centre, l'equip directiu, els professors, el personal d'administració i serveis, les famílies i els alumnes renova la meitat dels seus membres cada dos anys. Tots els pares i mares de l'escola podem participar del procés electoral de dues maneres: o bé presentant-nos com a candidats a representar les famílies -per fer-ho només heu de passar per la secretaria del centre abans del 21 de novembre i omplir els documents necessaris- o bé votant el pròxim dia 28 a algun dels candidats que hagin decidit fer el pas.

L'horari previst per fer les votacions de pares i mares és dilluns dia 28 de novembrede 8,30 a 9,30 hores i de 16 a 17,30 hores a Secretaria.. L'endemà seran els professors i els alumnes els que escolliran els seus representants. Si voleu tenir més informació sobre les funcions que té el consell escolar a una escola com el Villena, feu un tomb per la web Família i Escola del departament d'Ensenyament.

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page