top of page

És hora de triar el nou Consell Escolar

Dilluns 28 de novembre tots els pares i mares estem cridats a participar en l'elecció dels dos nous representants de les famílies al Consell Escolar.

Dues mares i un pare, tots ells membres de la Junta de l'AMPA o col·laboradors habituals en les activitats que organitzem, han decidit fer el pas i presentar-se a les eleccions per tal de portar als debats del Consell Escolar les inquietuds i les propostes de totes les famílies. Són, per ordre alfabètic la Laia Arañó, mare de la Júlia de P5B, la Rosa Domínguez, que té dos fills la Marina i el Víctor a cinquè de primària i a tercer de l'ESO i el Marc Moreno, pare del Pol i del Marcel que fan primer i quart de secundària.

Ara us toca a vosaltres participar de les votacions. Només cal que passeu per secretaria dilluns 28 de novembre de 8.30h a 9.30h del matí i de 16.00h a 17.30h de la tarda

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page