top of page

Economia no són diners

Guarda't la data!!! El dimarts 20 de desembre a les 17:15 ben segur que la sala d'actes de l'escola s'omplirà de paraules com pau, justícia, democràcia, solidaritat... una altra manera d'entendre l'economia.


Arcadi Oliveres ha dedicat les seves energies a múltiples qüestions en defensa dels drets humans, la pau i la justícia social. S’ha destacat especialment en la denúncia del deute extern dels països més pobres, en la divulgació de les xifres de la fam, en la denúncia del subdesenvolupament, de la desigualtat, de les injustes relacions econòmiques Nord-Sud, de la guerra, del militarisme, de la recerca militar i de la despesa militar; en l’exigència d’incrementar l’ajut al desenvolupament, en favor del desarmament, del reconeixement de l’objecció de consciència al servei militar i a la despesa militar, en favor de la promoció del consum responsable, la banca ètica i les formes d’economia solidària, etc.


Si voleu saber una mica més d'ell, aquí us deixem l'entrevista que li varen fer al programa "El Convidat" de TV3 fa poc més de tres anys.
Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page