top of page

Al·licients per una gran Magic Line


El pròxim 5 de març es farà una nova edició de la Barcelona Màgic Line, la caminada solidària que organitza la Fundació Sant Joan de Déu per recollir fons amb què finançar els seus programes d'atenció a col·lectius vulnerables. Com cada any, volem aprofitar aquesta cita per passar un gran dia en família, fent el recorregut de 10 km, des de les fonts de Montjuïc fins a la plaça de la Catedral. Sabem que encara queda temps i que tots tenim el cap al Nadal, però ara mateix ja hi ha més de 5000 persones inscrites i només queden 6000 places lliures. Per això, si ja teniu clar que no us ho voleu perdre, envieu-nos un correu facilitant-nos nom de tots els que vulgueu venir, nens inclosos. Necessitem DNI, data de naixement i codi postal de residència. Us assignarem plaça a un dels equips que ja hem inscrit amb el nom d'AMPA Villena. Sabeu que no es tracta només de caminar, sinó sobretot de recollir diners per a una bona causa. Per això, hem preparat una samarreta solidària que ens servirà per identificar-nos el dia de la caminada. Mireu quin disseny mes maco ens ha fet el Sergio Maza, pare d'un alumne de segon de primària.

Voleu una? Per 10 euros (5 per cobrir costos i 5 de donatiu a Sant Joan de Déu) tindreu la vostra (fins al límit d'existències). Passeu i escolliu la vostra talla.

No voleu samarreta però si col·laborar? Aneu directament a la pàgina de la BML i feu la vostra aportació a un dels equips Villena. I us la podreu desgravar en la declaració d'IRPF

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page