top of page

Tots contra el bullying


L'escola ha començat a implantar aquest curs un programa de prevenció de la violència i l'assetjament, el TEI, que va néixer fa 15 anys i que s'aplica amb èxit a més de 600 escoles i instituts de tot el país. El seu creador, el psicòleg Andrés González Bellido vindrà a l'escola el pròxim 31 de gener, a les 17,15 h per explicar-nos com funciona i quin paper hem de jugar les famílies per contribuir a fer que els nostres fills gaudeixin d'un bon clima de convivència dins i fora de l'aula. Mes que mai, us convidem a participar en aquesta sessió de l'escola de pares, per conèixer de primera mà quines són les claus d'aquest programa que intenta que tots els alumnes s'impliquin en la detecció i la resolució de qualsevol forma de violència a l'escola. Per obrir boca, us deixem alguns reportatges publicats a diferents mitjans de comunicació que expliquen com funciona aquest mètode

Us hi esperem!!

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page