top of page

2056 euros per als qui més ho necessiten


Més de 3 milions de passos, un miler de somriures, abraçades, anècdotes... i el més important de tot, una recaptació solidària de 2056 euros que serviran per finançar ajuts socials, pisos d'inclusió, teràpies complementàries, cooperació internacional o algunes de les recerques que fa Sant Joan de Déu. Tot això hem aconseguit participant en la caminada solidària Magic Line. No és estrany que estiguéssim tan contents. Fer bé als altres, de manera desinteressada, sempre fa sentir una alegria que s'encomana.

Si teniu més fotos, feu-nos-les arribar a ampa@ampavillena.cat o pengeu-les al nostre facebook.

I recordeu, que amb el buff de la BML podeu entrar de franc a tots els museus de la muntanya de Montjuïc.

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page