top of page

Il.lusionant jornada de portes obertes


Dissabte 11 de març, uns quants pares i mares de la Junta de l'AMPA vam participar en la jornada de portes obertes que feia l'escola per donar-se a conèixer a les famílies que aquests dies passen pel tràngol d'haver de triar un projecte educatiu per als seus fills i filles.

Pensem, i la resposta dels pares i mares a qui vam atendre ens ho confirma, que a més d'escoltar les presentacions de l'equip directiu i de parlar amb els professors dels diferents cursos, també és útil per a les famílies poder preguntar a un igual si els nens venen contents a l'escola, si es respecta el ritme d'aprenentatge de cada infant, si hi ha molts o pocs deures o quina participacio tenen les famílies en el dia a dia dels aprenentatges. Va ser una gran jornada i estem molt contents que l'escola ens hagi convidat per posar el nostre gra de sorra.

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page