top of page

Les competències, a concurs


Una dita -que alguns atribueixen a Albert Einstein- assegura que “Tots som genis, però si jutges un peix per la seva habilitat per enfilar-se als arbres, viurà tota la vida pensant que és un inútil”

Dedicarem la propera sessió de l’escola de pares, adreçada especialment a les famílies dels alumnes de l’ESO i el Batxillerat a explicar els nous mètodes d’orientació acadèmica i professional, que parteixen de l’anàlisi de les competències i la seva vinculació amb l’entorn laboral. Què vol dir “sóc competent”? Què es un procés de selecció per competències? És un concurs? Una prova? Quin paper tenim les famílies en aquest proces? Com podem contribuir a detectar quin és el perfil competencial dels nostres fills i filles?

La sessió anirà a càrrec de Marta Colomer, experta en orientació i inserció laboral de joves. Actualment exerceix com a consultora social especialista en metodologies d’orientació i participa en el projecte de capacitació dels professionals de les Oficines de Treball del SOC ( Servei d’Ocupació de Catalunya).

No us ho perdeu. Us esperem a l’escola el pròxim dimarts 9 de maig a les 7 de la tarda.

El mateix dia, però en horari escolar, els alumnes de 4rt de ESO i Batxillerat, rebran també una sessió informativa sobre aquest mateix tema a càrrec de Fran Rojas – Educació mes humor.

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page