top of page

Pintem jocs al pati


Ja us hem anat explicant que aquest any hem posat en marxa una comissió mixta, en la que participen pares i mares de la comissió de pati de l'AMPA, professors i equip directiu de l'escola, per tal de repensar diferents espais del pati. En aquest temps, els alumnes ens ha fet arribar dibuixos i projectes del que voldrien trobar al pati; coses senzilles com una xarranca, un circuit de cotxes, un tres en ratlla, i altres força més complicades com ara cabanes penjades dels arbres. Per aconseguir impossibles, haurem de treballar una mica més, però dissabte passat, armats amb pinzells, rodets, coratge, il·lusió i algunes plantilles, vam intentar fer realitat algunes de les peticions que havíem rebut.

Només que els nostres fills i filles gaudeixin una petita part del que pares mares i mestres ho hem fet preparant aquests jocs, valdrà la pena la feina feta. I no us penseu, que encara que a les fotos no ho sembli, el vent no ens ho va posar gens fàcil. Gràcies a tothom que hi va participar, directament o indirectament, pel suport incondicional. I gràcies també a la direcció de l'escola, per la confiança a l'hora de deixar-nos posar color al pati.

Tornarem!!!

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page