top of page

Peticions a l'Ajuntament per a millorar la mobilitat


Després d'observar unes setmanes com funciona la mobilitat amb els nous sentits als carrers que envolten l'escola, llegides i escoltades les propostes que alguns ens vau fer arribar i sobretot, gràcies a la feina i l'experiència d'una mare de l'escola que s'hi dedica professionalment, la Junta va aprovar un informe amb tot un seguit de propostes per aconseguir que la circulació tant en cotxe com a peu entorn del centre sigui més segura, més còmoda i més àgil per a tots. Propostes que vam consensuar també amb la direcció de l'escola i que hem fet arribar de manera conjunta als responsables d'urbanisme i mobilitat de l'Ajuntament d'Esplugues. Esperem que les tinguin en compte i que ben aviat puguem veure plasmats alguns dels canvis que demanem.

Podeu llegir l'informe complert amb les nostres propostes

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page