top of page

Escola de Pares: Alimentació saludable


Famílies, us heu plantejat alguna vegada quins errors són els més comuns a l'hora d'elaborar els menús a casa nostra? Creieu que la quantitat que posem al plat als nostres fills i filles és l'adequada per la seva edat? Us sona el Mètode de la mà?

La doctora Natàlia Egea, dietista-nutricionista pediàtrica del Servei de gastroenterologia, hepatologia i nutrició de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona será la nostra primera convidada aquests curs a l'escola de pares i mares que farem dimecres 25 d'octubre,a les 17'15 h a l'escola. En una xerrada amena i educativa, ens donarà consells per alimentar-nos d'una manera més equilibrada i saludable. Els que ja l'hem escoltat alguna vegada sabem del cert que us sorprendrà i que us trencarà alguns esquemes que la majoria pensem intocables quan parlem de nutrició infantil.

Us hi esperem!! I no patiu, que mentre fem la xerrada, hi haurà servei d'acollida pels nens.

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page