top of page

Voluntaris per fer un estudi sobre nutrició

L'Hospital Sant Joan de Déu, en col·laboració amb Nestlé, està duent a terme un projecte sobre hàbits alimentaris saludables en la població infantil. Tal com ens va avançar la nutricionista Natàlia Egea en la darrera sessió de l'escola de pares i mares, l'estudi consisteix a fer un programa d'educació alimentària a un miler d'infants per tal de valorar si és possible provocar un canvi d'hàbits mitjançant la utilització del plat "Nutriplato" i seguint una guia explicativa.

Poden participar en el projecte nens d'entre 4 i 12 anys. Els infants que es sumin a l'estudi hauran d'anar tres o quatre vegades en el periòde d'un any a visitar-se al departament de dietètica de l'Hospital. Rebran un "Nutriplato" o plat saludable on podran menjar i una guia explicativa.

Si voleu que els vostres fills o filles participin, només heu d'enviar un correu a nutriplato@sjdhospitalbarcelona.org indicant, a més del nom i cognoms del nen o nena, el número d'història clínica de l'hospital Sant Joan de Déu (si en té) i un telèfon de contacte per tal que els programin les visites.

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page