top of page

Nou repte solidari amb la Màgic Line

Un any més ens proposem que el nom de la nostra escola figuri entre aquells que ens mobilitzem per fer possible la labor social de l'Obra Social de Sant Joan de Déu, participant en la Màgic Line 2018 que es farà el 25 de febrer. Més enllà que sigui una excusa perfecta per passar un dia amb altres famílies del Villena, la BML busca sobretot aconseguir els 35.000 euros que l'any passat van servir per ajudar a persones sense llar, els 10.000 que es van invertir per investigar sistemes que millorin la qualitat de vida de població amb dificultats cognitives o els 3.000 que van servir per construir un centre de salut a una petita població del Camerun. I així fins al gairebé milió d'euros que la Màgic Line ha recaptat des de la seva primera edició l'any 2014.

Si voleu posar el vostre gra de sorra i inscriure-us a algun dels equips del Villena que ja estan registrats només ens heu d'enviar un correu amb les vostres dades (nom, cognom, DNI, any de naixement i correu electrònic de tots els que us apunteu).


Un cop us assignem un equip us demanarem que féu una donació mínima de 5 euros per cada un dels inscrits (20 euros una família de 4) per tal d'assegurar que l'equip assoleix el seu repte econòmic. En les pròximes setmanes farem també altres accions per aconseguir superar els 2056 euros que el conjunt de les famílies de l'escola vam aportar el curs passat.


No us quedeu a casa!

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page