top of page

Esport, diversió i mercat de 2a mà


Aquests són els ingredients bàsics del Matí solidari que juntament amb l'Escola i la Secció Esportiva del Villena estem preparant per al pròxim dissabte 20 de gener amb l'objectiu bàsic de recollir fons que donarem a la Barcelona Màgic Line que organitza l'Obra Social de Sant Joan de Déu.

Per aconseguir-ho, farem torneigs de diferents esports, treballs manuals i organitzarem també un mercat de segona mà. Activitats que estaran obertes a tots els alumnes i famílies de l'escola.

Per participar en el mercat de segona mà, seguiu aquestes instruccions

Per participar en les activitats esportives heu d'omplir aquest formulari.

(La participació comportarà una donació d'un euro per alumne i activitat que s'haurà de fer a la secretaria de l'escola)

Durant tot el matí tindrem a la vostra disposició un servei de bar, també solidari, en el que us podreu prendre alguna cosa per tal de recuperar forces entre activitat i activitat.

Com uns imaginareu, ens falten mans per aconseguir que la jornada sigui tot un èxit. Tots els que estigueu en condicions de col·laborar en l'organització i vigilància d'alguna de les activitats, escriviu-nos i us assignarem una tasca a fer aquell matí.

Quines ganes que arribi el dia!!!

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page