Internet i xarxes socials: oportunitats i límits

A l'hora de dinar hem de tenir el mòbil a la taula? Hauríem de desconnectar-lo per dormir? Quant de temps és adequat estar connectats? Per fer què? Aquestes són algunes de les preguntes que moltes vegades hem compartit i que intentarem respondre amb l'ajut del mestre, antropòleg i assessor digital, Jordi Jubany. L'autor de llibres com La família en digital o Connecta't per aprendre serà el nostre convidat a la sessió de l'escola de pares i mares que farem dijous 8 de febrer, a les 19 h a l'escola.

Per qüestions organitzatives, ens ajudaria si ens confirmeu que podeu venir a la sessió, omplint aquest formulari

Això no treu perquè si a última hora us queda un forat a l'agenda, sereu igualment benvinguts. Entre tots els assistents sortejarem alguns exemplars dels llibres de Jordi Jubany, de qui podeu descubrir més coses al seu web

Posts destacats
Darrers Posts