top of page

Internet i xarxes socials: oportunitats i límits

A l'hora de dinar hem de tenir el mòbil a la taula? Hauríem de desconnectar-lo per dormir? Quant de temps és adequat estar connectats? Per fer què? Aquestes són algunes de les preguntes que moltes vegades hem compartit i que intentarem respondre amb l'ajut del mestre, antropòleg i assessor digital, Jordi Jubany. L'autor de llibres com La família en digital o Connecta't per aprendre serà el nostre convidat a la sessió de l'escola de pares i mares que farem dijous 8 de febrer, a les 19 h a l'escola.

Per qüestions organitzatives, ens ajudaria si ens confirmeu que podeu venir a la sessió, omplint aquest formulari

Això no treu perquè si a última hora us queda un forat a l'agenda, sereu igualment benvinguts. Entre tots els assistents sortejarem alguns exemplars dels llibres de Jordi Jubany, de qui podeu descubrir més coses al seu web

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page