top of page

Necessitem àvies


De cara a la Festa Major que enguany es farà dissabte 12 de maig -reserveu-vos ja la data- necessitem àvies, mares, pares, tiets o avis que sàpiguen fer ganxet i que estiguin disposats a dedicar una tarda a la setmana durant un mes per tal d'ensenyar als alumnes, als professors i a altres mares i pares de l'escola. Entre tots volem teixir una sorpresa que omplirà de color el pati de l'escola. L'AMPA posarà tot el material però ens falten mestres!!!

Per organitzar-ho necessitem que abans del dia 2 d'abril, els i les posibles mestres ens escriguin un mail a ampa@ampavillena i ens deixin un telèfon de contacte. Quedarem un dia per organitzar-nos i de seguida que tinguem el calendari definit, us avisarem dels dies que quedarem tots junts per aprendre al temps que passem una bona estona. Engresqueu-vos perquè l'objectiu que ens hem marcat requereix moltes mans i artistes.

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page