top of page

Formació: internet segura

En les darreres setmanes, alumnes de tercer i quart d'ESO de l'escola han participat en la formació Internet Segura de tu a tu, que ofereix el cos de mossos d'esquadra per conscienciar als joves sobre com fer un ús adequat d'internet i les xarxes socials. Ara aquests joves transmetran el que hi han après als seus companys i, de tu a tu, els explicaran com poden protegir-se a les xarxes, com reaccionar davant possibles situacions d'assetjament a les xarxes o com assegurar-se que deixen una bona petjada digital. Una part fonamental del programa passa perquè mares, pares, avis i àvies també tinguem la formació adequada, per reforçar aquells conceptes que tant els docents com altres companys de l'escola transmetran als nostres fills. Per això us convidem a una nova sessió de l'escola de pares i mares que es farà aquest pròxim dimarts 17 d'abril, a les 17 '15 h a l'escola. Hi haurà servei d'acollida per als alumnes. Per obrir boca, us deixem un vídeo que ha fet l'agència espanyola de protecció de dades, que pot ser interessant de mirar amb els nostres fills i filles.

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page