top of page

Guia per treure suc a la festa major!

Ja ha començat el compte enrere per la Festa Major que celebrarem aquest dissabte 12 de maig a partir de les 10'15h. Conjuntament amb l'escola hem preparat un ventall d'activitats per a totes les edats. Us fem cinc cèntims de les que organitza l'AMPA perquè dissabte no perdeu ni un minut decidint què fer. Al matí, de 11'30 fins a les 14'00h Taller KAPLA: El gimnàs serà l'espai on podreu experimentar el joc de les tauletes de follet (el nom KAPLA ve de la contracció de dues paraules holandeses que volen dir això).

És un joc de construcció a partir de petites taules de fusta, que fomenta la lògica, la imaginació i el treball en equip.

Taller de xapes. Fes el teu disseny, dibuixa al teu superheroi, el teu nom i transforma-ho en una xapa que podràs lluir al pit o a la motxilla. Activitat que es farà al pati Taller Pintampon. Busca al pati la màquina Aleatòrium, recull la cartolina que et toqui i completa el dibuix que et suggereixin les formes geomètriques que t'hagi regalat.

D'un triangle pot sortir un coet, la teulada d'un campanar o potser és el nas d'un gegant. Tu decideixes! Minigolf: Posa a prova la teva habilitat al green que instal·larem al pati de l'escola. Perkimba: A mig camí entre el taller i l'espectacle, una activitat per compartir el ritme en família. Per trobar-la seguiu el so dels timbals.

Pantomima: Quantes emocions ets capaç d'expressar sense dir ni una sola paraula? Segur que després de passar per l'aula d'infantil on t'espera el nostre mim, aquesta xifra es multiplicarà per dos o per tres. Fotomaton: prepara un bon bigoti de pega, porta ulleres de sol amb purpurina. Durant tot el dia tindràs una màquina de fotografia instantània per immortalitzar el teu nou look. Tot sol, amb els amics, o en família. I no deixis de visitar tampoc els tallers que han preparat els alumnes dels diferents cursos: el de polseres Candela en el que a més d'aprendre a teixir aquests petites joies col·laboraràs amb els "xipirons" de la planta d'oncologia de Sant Joan de Déu; el de jardineria, l'exhibició de robòtica o les manualitats fetes amb goma eva o el de pompons que amb tanta traça fan els alumnes de cinquè. A la tarda

Havent dinat, i després de gaudir de la coral i el teatre a càrrec dels alumnes de primària i secundària, serà el moment de l'esport, amb les activitats organitzades per la secció esportiva de l'escola. Res millor que una bona sessió de zumba i uns partidets per baixar el dinar, però recordeu que abans us heu d'inscriure omplint aquest formulari. Pels més tranquils, serà també el moment de culminar la feina feta aquestes setmanes, amb les nostres mestres voluntàries del taller de ganxet. Quines ganes de veure el pati guarnit!

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page