top of page

Fóra mandra!


Nervis, emoció, i admetem-ho, una certa mandra... són sentiments que tots hem experimentat aquests dies en tornar a la feina i a l'escola. Nervis, en el nostre cas, incrementats a l'espera de saber com rebrien els alumnes els canvis que s'ha començat a fer al pati, fruit del treball conjunt de mestres, pares, i direcció de l'escola, decidits a aprofitar cada centímetre de l'espai per fer possibles noves dinàmiques de joc. De moment, aquest estiu, s'ha canviat el pati petit i s'ha començat a concretar el que, sense cerimònies, hem batejat com "el triangle" d'entrada al pati. Hem afegit uns quants elements nous, i ara seran les nenes i els nens els que, amb la seva resposta, ens marcaran el camí a seguir. Potser alguns heu trobat a faltar els treballs de ganxet amb què vam decorar els arbres a la darrera festa major. Els vam guardar perquè no es fessin malbé mentre s'hi treballava aquest estiu però de seguida els tornarem a posar. Vinga, fóra la mandra i mans a la feina. Farem la primera reunió de Junta d'aquest curs el pròxim dimarts 18, a partir de les 20h a l'escola. Qui s'apunta?

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page