top of page

Ajuda per fer crèixer el projecte de llibres

Un proverbi africà que ens agrada molt diu que si vols anar de pressa has d'anar sol, però que si vols arribar lluny, és millor que vagis acompanyat. I com que els pares i mares que fa ja cinc anys vam posar en marxa la socialització volem que aquest projecte arribi molt lluny, necessitem que més pares i mares ens acompanyeu en aquesta tasca, per tal que quan els nostres fills ja no estiguin a primària, vosaltres pugueu agafar el relleu en la gestió.

Només cal que vingueu a una de les reunions que fem el segon dimarts de cada mes a l'escola o que ens escriviu. Estarem encantats d'ensenyar-vos tot el que hem après aquests anys i d'escoltar noves idees perquè en UalaVí, la mascota del projecte, segueixi molts anys repartint llibres.

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page