top of page

Consell Escolar: qui en vol formar part?

El pròxim 26 de novembre les mares i pares dels alumnes estem cridats a votar en les eleccions per triar el nou Consell escolar de l'escola en el que tenen representació mestres, alumnes i famílies. Aquest consell es renova parcialment cada dos cursos i en el nostre cas ens toca triar dues mares o pares que reforcin l'equip de 4 persones que reunió a reunió han plantejat idees, propostes i inquietuds per millorar l'educació dels nostres fills i filles. Qualsevol de vosaltres pot fer aquesta feina, que només comporta l'obligació d'assistir a una reunió cada trimestre. Només heu de comunicar a la secretaria de l'escola que us voleu presentar abans del 15 de novembre. Si teniu dubtes sobre la feina que implica, només cal que ens escriviu a ampa@ampavillena.cat i us posarem en contacte amb els companys que ja ho han fet, perquè els pugueu preguntar directament a ells. Escriviu-nos també si ja heu decidit que us presenteu, perquè així ens farem ressò i ho direm a la resta de famílies, que son els que us han de votar.

Fem una crida especialment a mares i pares que teniu els vostres fills a secundària, ja que ara mateix tots els representants del sector famílies al consell escolar són de la primària i és important que tots els punts de vista hi siguin presents.

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page