top of page

Assemblea General 2018

El proper dimarts 13 de novembre, a partir de les 20:00h celebrarem a l'escola l’Assemblea General anual de l’AMPA en què aprovarem el balanç d'actuacions i l'estat dels comptes un cop tancat l'exercici del curs passat. També marcarem els objectius de les diferents comissions per als pròxims mesos. Aquest és l'ordre del dia de la reunió:

1. Lectura i aprovació de l’acta de la sessió anterior. 2. Balanç d’actuacions al curs 2017/18 3. Memòria Econòmica del curs 2017/18 4. Nomenament i renovació dels càrrecs de la Junta Permanent. 5. Aprovació dels objectius de les comissions i dels seus corresponents pressupostos. 6. Aprovació de la quota anual. 7. Torn obert de paraules.

Totes les famílies de l'escola esteu convidades a participar amb veu i vot en aquesta trobada que ens ha de servir també per configurar els nous equips de treball per aquest curs.

Animeu-vos a participar.

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page