top of page

Famílies, menors i mòbils


Tenint en compte les peticions de molts pares i mares, i per tal de donar continuïtat a la profitosa sessió sobre La familia digital que vam fer el passat curs amb en Jordi Jubany, us proposem encetar l'Escola de famílies d'aquest curs amb un debat sobre un triangle francament complicat de gestionar: família, adolescents - encara menors d'edat- i mòbils. Hem de prohibir-los l'accés? A quina edat han de tenir el primer smartphone? El convertim en un "bitxo estrany" si ens resistim a què tingui un? O si controlem fins a quina hora pot estar enviant WhatsApps? Preguntes que tractarem de resoldre amb l'ajut del doctor en sociologia i llicenciat en filosofia, Francesc Núñez. La cita és el pròxim dimarts 20 de novembre, a partir de les 19:00 h a l'escola.

No hi falteu!!!

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page