top of page

Balanç del curs 2017/18

Ara fa uns dies vam celebrar l'Assemblea General ordinària en què, com cada any, vam fer balanç de les actuacions fetes durant el curs passat. Aquesta és la presentació que ens va servir per repassar tot el que han donat de si aquests mesos de feina compartida.

L'Assemblea també va servir per fixar els objectius de treball per aquest curs, donar la benvinguda a noves famílies que reforçaran els equips de treball i per decidir, per unanimitat dels assistents, renovar la confiança en les persones que configuraven el curs passat la Junta Permanent: Soledad Domínguez com a presidenta, Jordi Arregui com a vicepresident, Josep Cardona com a tresorer i Javier Paredes com a secretari. Amb el mateix consens es va decidir que la Montse Cabrero continuï representant a l'AMPA al consell escolar.

Gràcies a tots els que vau participar

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page